Web Analytics Made Easy - Statcounter

به دنبال مدیریت متزلزل و ضعیف آل سعود در زمینه اقتصادی ، رسانه‌های سعودی راه‌حل‌هایی را برای پنهان کردن عملکرد ضعیف دولت عربستان ارائه می‌دهند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، «محمد بن سلمان» ولیعهد سعودی از زمان به قدرت رسیدن در سال 2015 از راه‌اندازی ده‌ها پروژه‌ خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بارها از این پروژه‌ها صحبت کرد و وعده داد که سعودی‌ها در سال‌های آینده فرصت‌های شغلی زیادی خواهند داشت و عربستان از وابستگی به درآمدهای نفتی نجات خواهد یافت.

به گزارش عربی 21، با این حال، انتقادات و تردیدهای گسترده‌ای در مورد عملکرد دولت سعودی از سوی کارشناسان و منتقدان وجود دارد.

از زمان راه اندازی چشم انداز 2030 در سال 2016، قیمت بنزین (91) در عربستان سعودی از 0.45 ریال به 2.18 ریال در سال 2022 افزایش یافته ، به این معنی که طی شش سال گذشته چهار برابر شده است، در حالی که قیمت هر لیتر بنزین ( 95) از 0.60 حلال به 2.33 ریال رسید.

قیمت کالاهای خوراکی نیز به طرز چشمگیری افزایش یافت و مالیات بر ارزش افزوده بر همه محصولات با نرخ 15 درصد اعمال شد.

با وجود مالیات و افزایش قیمت‌ها ، میزان حقوق بازنشستگان تغییری نکرده است.بر اساس آمار رسمی، بازنشستگان سعودی که کمتر از 3 هزار ریال حقوق دارند، حدود 200 هزار نفر هستند که از این تعداد بیش از 140 هزار نفر حقوق آنها به 2 هزار ریال نمی‌رسد.

علیرغم اظهارات قبلی محمد بن سلمان مبنی بر موقت بودن این مالیات و حداکثر 5 سال، «محمد الجدعان» وزیر دارایی عربستان اخیراً اعلام کرد که لغو مالیات بر ارزش افزوده در آینده نزدیک مورد بررسی قرار نخواهد گرفت.

سعودی‌ها از چند سال گذشته مدرک دانشگاهی خود را که برخی از دانشگاه‌های کشورهای غربی اخذ کرده بودند، به نمایش گذاشتند و به کمبود فرصت شغلی در عربستان اعتراض کردند؛ چرا که بسیاری از تحصیل‌ کردگان سعودی به کار با تاکسی و یا دست‌فروشی و فروش چای و خرما روی آوردند.

طی ماه‌های گذشته، رسانه‌های سعودی از جمله شبکه رسمی «الاخباریه» به پخش گزارش‌هایی متوسل شدند و این شغل را کوچک شمردند و مدعی شدند که این کار، جاه‌طلبی‌های جوانان را محدود می‌کند و مانع توسعه و پیشرفت آن‌ها می‌شود.

رسانه‌های سعودی راه‌حل‌هایی را ارائه دادند. آن‌ها پیشنهاد دادند که جوانان به افتتاح پروژه‌های کوچک و شرکت‌های کوچک یا انجام حرفه‌های صنایع دستی روی آورند. این راه حل همزمان با سخنرانی تند « عبدالله الصواحه» وزیر ارتباطات عربستان سعودی بود که وی از جوانان خواست در هفته حداقل 80 ساعت یعنی بیش از 11 ساعت در روز کار کنند و کسانی که نتوانند با این شرایط کار کنند، مشکل دارند.

بسیاری از سعودی‌ها و فعالان رسانه‌ای اعلام کردند که تبلیغ دولت سعودی مبنی بر تشویق سرمایه‌گذاری و افتتاح پروژه‌های کوچک با موانعی که مسئولان سعودی در مقابل صاحبان این پروژه‌ها قرار می‌دهند، در تضاد است.

«نیک استادمیلر» کارشناس آمریکایی در بازارهای نوظهور، معتقد است که دولت عربستان سعودی در حال حاضر تلاش می‌کند با روش‌های مختلف آگاهی شهروندان جوان خود را تغییر دهد که این امر بسیار دشوار است.

وی در گفت‌و گو با عربی 21 اعلام کرد: مشاغل دولتی در عربستان برای همه کافی نخواهد بود و به همین دلیل بخش بزرگی از شهروندان و جوانان سعودی ناامید هستند.

کاهش عرضه نفت عربستان به چینتداوم بازداشت فعالان رسانه‌ای در عربستاندرخواست سازمان ملل از عربستان برای آزادی نزدیکان «سعدالجبری»

«محمد العمری» مخالف عربستانی و مدیر مرکز الجزیره العربیه اعلام کرد که سعودی‌ها و کارگران سال‌هاست که نارضایتی خود را از شرایط اقتصادی از خلال مختلف ابراز کردند و در مقابل مسئولان سعودی آن‌ها را سرکوب می‌کنند و به خواسته‌های آن‌ها توجهی ندارند.

العمری تاکید کرد که دولت آل سعود روش‌های مختلفی را برای منحرف کردن سعودی‌ها از بیکاری و بحران اقتصادی در پیش گرفت. از جمله این روش‌ها برگزاری رویدادهای مهم ورزشی و کنسرت‌های مختلط بوده است.

از سوی دیگر با افزایش مالیات‌ها و تورم در عربستان، ملت سعودی کمپین‌های متعددی برای تحریم شرکت‌ها یا محصولاتی که قیمت آنها افزایش یافته راه اندازی کرده‌اند .همانطور که اخیرا سعودی‌ها از افزایش پیش بینی شده قیمت سوخت در عربستان خشمگین شده و بدین ترتیب کمپینی برای تحریم خرید بنزین و کالاهای دیگر از جمله لبنیات و مرغ راه اندازی کردند.

محمد العمری تمایل سعودی‌ها به فرهنگ تحریم را به دلیل « ناتوانی در پس انداز مالی ناشی از تورم ، اعمال مالیات‌های دولتی و کاهش درآمد» دانست.

عربستان با مشکلات زیادی به‌دلیل افزایش بیکاری، درآمد کم کارگران مواجه است، این امر باعث اعتراض بسیاری از کارگران و بیکاران در شبکه‌های اجتماعی شده است.

با وجود «اصلاحات اقتصادی» که بیش از دو سال پیش آغاز شده و آنگونه که ولیعهد سعودی در خصوص چشم‌انداز خود تبلیغ می‌کرد، فرصت‌های شغلی یا توسعه سایر صنایع غیر نفتی توفیق چشمگیری ایجاد نشده است.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سیاسی سیاست ایران نظامی دفاعی امنیتی گزارش و تحلیل سیاسی مجلس و دولت امام و رهبری ورزشی فوتبال ایران فوتبال جهان والیبال بسکتبال هندبال کشتی و وزنه برداری ورزش های رزمی ورزش زنان ورزش جهان رشته های ورزشی بین الملل دیپلماسی ایران آسیای غربی افغانستان آمریکا اروپا آسیا اقیانوسیه پاکستان و هند ترکیه و اوراسیا آفریقا بیداری اسلامی اقتصادی اقتصاد ایران پول ارز بانک خودرو صنعت و تجارت نفت و انرژی فناوری اطلاعات اینترنت موبایل کار آفرینی و اشتغال راه و مسکن هواشناسی بازار سهام بورس کشاورزی اقتصاد جهان اجتماعی پزشکی رسانه طب سنتی خانواده و جوانان تهران فرهنگیان و مدارس پلیس حقوقی و قضایی علم و تکنولوژی محیط زیست سفر حوادث آسیب های اجتماعی فرهنگی ادبیات و نشر رادیو و تلویزیون دین قرآن و اندیشه سینما و تئاتر فرهنگ حماسه و مقاومت موسیقی و تجسمی استانها آذربایجان شرقی آذربایجان غربی اردبیل اصفهان البرز ایلام بوشهر استان تهران چهارمحال و بختیاری خراسان جنوبی خراسان رضوی خراسان شمالی خوزستان زنجان سمنان سیستان و بلوچستان فارس قزوین قم کاشان کردستان کرمان کرمانشاه کهگیلویه و بویراحمد گلستان گیلان لرس رسانه های سعودی راه اندازی پروژه ها سعودی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۱۲۹۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با توافق الاتحاد: بنزما به رئال بازگشت (عکس)

به گزارش "ورزش سه"، تابستان گذشته کریم بنزما با تصمیم خود برای جدایی از رئال مادرید، بسیاری را شگفت زده کرد. این احساس زمانی بیشتر شد که او به تعداد زیادی از ستاره‌هایی که عازم عربستان سعودی بودند، پیوست و با الاتحاد قرارداد امضا کرد.

برنده توپ طلای 2022 فصل آسانی را پشت سر نگذاشته است، چون مصدومیت به خصوص در آخرین فصل حضور او در رئال مادرید، اجازه نداد پتانسیل خود را به صورت کامل نشان دهد.

بنزما در طول فصل جاری چند مرتبه به مادرید سفر کرده و اکنون باشگاه الاتحاد نیز تایید کرده که او دوباره این کار را انجام داده است. در بیانیه‌ای رسمی، آن‌ها تایید کردند که بنزما در حال گذراندن برنامه درمانی‌اش در کمپ تمرینی رئال مادرید است.

متخصصان پزشکی دو باشگاه به طور منظم در ارتباط هستند و هدف آن‌ها کمک به بهبود هر چه بهتر این بازیکن فرانسوی است. بنزما تا هفته آینده در رئال مادرید خواهد ماند و در آن زمان به عربستان سعودی برمی‌گردد تا برای 5 بازی آخر فصل در دسترس باشد.

نکته جالب زمان حضور بنزما در رئال بوده که  با مرحله نهایی لیگ قهرمانان اروپا مصادف شده است؛ مطمئنا کارلو آنچلوتی و شاگردانش این روزها چند مرتبه با بنزما که روزگاری کاپیتان ارزشمند آن‌ها بوده، رو به رو شده و گفتگوهای مختلفی خواهند داشت.

دیگر خبرها

  • متس هوملس: با عملکرد خوب‌مان در لیگ قهرمانان اروپا، فصل ضعیف در بوندسلیگا را جبران کردیم
  • چراغ سبز عربستان به اسرائیل با بازداشت حامیان فلسطین
  • با توافق الاتحاد: بنزما به رئال بازگشت (عکس)
  • عملکرد ضعیف برخی بانک‌های‌ دولتی قم در ارائه تسهیلات مسکن
  • سیل شدید در شمال مکه مکرمه
  • توضیحات معاون علمی رئیس‌جمهور درباره پروژه دانشگاهی ساخت هواپیما و دروغ‌پردازی رسانه انگلیسی 
  • عربستان و اسرائیل سازش می‌کنند؟
  • (ویدئو) سیل وحشتناک در عربستان سعودی همه را ترساند
  • رسانه عبری از پیشرفت ملموس در سازش ریاض-تل‌آویو خبر داد
  • فیلمی از هوای طوفانی شهر مدینه در عربستان سعودی